Feather lift


A "Feather Lift" egy meglehetősen gyors és egyszerű beavatkozás, amely az arcnak friss, fiatalos megjelenést biztosít. A kezeléssel – ún. "Aptos szálak használatával" – megszüntethető az arc fáradt, kimerült megjelenése az orca megereszkedett, petyhüdt részeinek – szemöldök, orca, állvonal - megemelésével.

Az öregedési folyamatok hatására a zsírszövetek elsorvadnak, veszítenek kezdeti feszességükből és teltségükből, amely végül petyhüdt, megereszkedett bőr kialakulásához vezet. A bőr teltségének folyamatos csökkenése következtében az arcbőr elernyed. A korai öregedési folyamatok arcot érintő hatásai elleni legmegfelelőbb eljárás az arc teltségének helyreállítása saját – a test egyéb részéből nyert – mikro-zsírszövetek beültetésével. A beavatkozásra nem mindenki alkalmas. A hagyományos arcfelvarrás ennél komplexebb beavatkozás, amely nagyobb hegekkel és a munkából való hosszabb kimaradással jár.

A "Feather Lift" során a megereszkedett arcvonásokat módosítjuk, és egy feszesebb, fiatalosabb pozicióban kerülnek rögzítésre, javítva így az arc megjelenését.

Az APTOS eljárást helyi érzéstelenítésben végezzük, gyakran nyugtató, fájdalomcsillapító gyógyszerek alkalmazásával. Az arc megereszkedett, lágy szöveteit speciális szálak segítségével felemeljük. Ezen újonnan kifejlesztett, fogazott szerkezetű anyag elnevezése: Aptos (Antiptosis) szál. Miután a szálat a bőr alá vezettük, a szálon található fogazat helyreállítja a szövetek eredeti, pozícióját. A fogazat elősegíti a megemelt szövetek és az újonnan kialakított kontúr rögzítését. E speciális szálakat egy igen vékony, hosszú tű segítségével juttatjuk a bőr felszíne alá.

Ritkán előforduló szövődmények: duzzanat, bevérzések.

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest