Miért épp Magyarország?

 

  • Magas szintű ellátás
  • Megfizethető
  • Rövid repülőút a legtöbb nagyobb reptérről
  • Számtalan látnivaló

 

Magyarország közelségének és megfizethető árainak is köszönhetően rövid idő alatt szerzett jó hírnevet és vált igen kedvelt célponttá azon külföldi páciensek körében, akik első osztályú egészségügyi szolgáltatásokra és esztétikai sebészeti beavatkozásokra tartanak igényt. Az ország kiváltképp fejlett plasztikai sebészeti és fogászati ágazata Európa népességét sok éve széles körben szolgálja ki. A magyar sebészek jó hírnévnek örvendenek hazai és nemzetközi szinten is. Ennek oka az ország meglehetősen szigorú elvek mentén működő egészségügyi oktatásban és az átfogó sebészeti gyakorlati képzésben gyökerezik.

Alapos (12-14 éves) sebészeti gyakorlat szükséges ahhoz, hogy egy orvosból plasztikai sebész váljék. (Az Egyesült Királyság területéről származó pácienseink számára különös jelentőséggel bír például, hogy európai viszonylatban Magyarország egyike a legalacsonyabb MRSA – Húsevő baktérium – fertőzési rátával rendelkező országoknak.) A korábbi Osztrák-Magyar Monarchia részeként Budapest a világ egyik legpazarabb fővárosa. Lenyűgöző építészeti remekművekkel büszkélkedhet, ezek közül a legjelentősebbek némelyike az 1860-1910 közötti időszakban épült. S valóban, két város olvadt eggyé azáltal, hogy Budát és Pestet megannyi híd köti össze a tekintélyes folyón, a Dunán átívelve.

Budapest mindenki számára kínál valamit, Európa-szerte például az egy főre jutó kávézók száma e városban a legmagasabb, impozáns múzeumok és történelmi épületek szolgálnak továbbá látnivalóul. A szórakozni vágyók vibráló éjszakai életet és remek éttermeket találhatnak, ám ha Ön pihenésre vágyik, az év bármely szakában ellátogathat Európa legnagyobb termálfürdőjébe, az egészség és szépség szolgálatába állítva utazását.

 

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest