ReferenciákTSÉR FRANCISKA
2006 egyik legsikeresebb Playmate-je (harmadik helyezett)

A szépség nem minden, szokták mondani. Én ezt nem így látom, a szépség igenis fontos, különösen akkor, ha valaki a szépségiparban dolgozik. A playmate választás fordulópont volt az életemben. Rengeteg gyönyörű lány, s mindegyikük előtt egyetlen cél lebeg: bekerülni a bűvös tizenkettő közé.

Miután ez sikerült, éreztem, hogy a mérce is magasabbra került. Tudtam, hogy az alakom és a kisugárzásom egyaránt döntő fontosságú. Az eredményhirdetés előtti pillanatok elmondhatatlan izgalommal teltek.

Mikor meghallottam, hogy harmadik helyezett lettem, végtelen boldogság töltött el.

Mindig is hálás voltam plasztikai sebészeimnek s tudtam, hogy nagyszerű munkát végeztek, ám azzal, hogy ezen a rendkívüli versenyen ilyen nívós helyezést értem el, megerősítést kaptam, hogy megjelenésem a beavatkozásoknak is köszönhetően valóban káprázatos.
Nagyon boldog vagyok!

Köszönöm!

TÓTH ANITA
2005 egyik legsikeresebb playmate-je
Munkám során a tökéletesség rendkívül fontos, ám sajnos ennek eléréséhez a sportos életvitel és az egészséges étrend nem mindig elegendő. Vannak dolgok ugyanis, amelyeken csak egy plasztikai sebész képes változtatni. Ezért kerestem fel én is a klinikát, ahol kivételes szakértelemmel, kiváló körülmények között végezték el az áhított szépészeti beavatkozást. Azóta valahányszor tükörbe nézek, boldogság tölt el, mert az néz vissza rám, akit mindig is szerettem volna. Köszönöm!

 

 

KÜSTÁNCZI LINDA
2005 egyik legsikeresebb playmate-je

Mielőtt találkoztam plasztikai sebészemmel, némi bizonytalanságot éreztem a műtéttel kapcsolatban, azonban az első beszélgetésünk után rögtön tudtam: az operáció azt nyújtja majd, amire vágytam. A doktorúr szakértelme, hozzáértése minden kétséget kizárt, az eredmény pedig önmagáért beszél. Teljes mértékben elégedett vagyok, nemcsak orvosommal, de immár magammal is!

 

 

 

STEINER ERIKA
Területi képviselő

47 éves területi képviselő vagyok, nap mint nap emberekkel kerülök kapcsolatban, így munkámból adódóan is fontos, hogy jó benyomást keltsek bennük, hiszen a jó megjelenés fél siker. A kor előrehaladtával az ember bőre sajnos megváltozik, ez - főleg elnézve régi fotóinkat - meglehetősen rossz érzéseket ébreszt. Nem más akartam lenni, csak vissza szerettem volna kapni fiatalos külsőmet. Ezért felkerestem a legkedvesebb és legjobbkezű plasztikai sebészt, Dr. Afshin Dehghanit, aki - bátran állíthatom - csodát tett velem. Az eredményt egy nagyon régen látott kedves ismerősöm nyugtázta, az operációról mit sem tudva: "Erika! Te 10 év alatt semmit se vátoztál!" Ez a bók számomra több mint elég volt, s mindent elárult a műtét sikerével kapcsolatban.
NOSZTI ANNAMÁRIA

Először lányom mellműtétje előtt, aggódó édesanyaként találkoztam Dr. Dehghani Afshin-nal. Nyugalma és hozzáértése hamar meggyőzött arról, hogy gyermekem jó kezekbe kerül. Az eredmény önmagáért beszélt: láttam lányom boldogságát, kiegyensúlyozottságát és a műtétnek köszönhetően egyre növekvő önbizalmát, amely egykori gyönyörű, fiatal és magabiztos énemet juttatta eszembe.

Lányaim születése után egyre kevesebb időm jutott magamra, és ennek köszönhetően persze a testem is átalakult. Sajnos az idő múlásával ennek jelei egyre egyre inkább láthatóvá váltak: a bőröm megereszkedett, önbizalmam elszállt.

Dolgozó asszony és kétgyermekes családanya voltam, s ezek az egyébként csodálatos szerepek minden időmet elvitték. Mostanra a lányok felnőttek, a családi fészekből kirepültek, saját életüket élik.

Úgy gondoltam, ideje lenne, hogy ismét magammal és férjemmel törődjek, így elhatároztam: visszaszerzem egykori, mindig sugárzó, életvidám és vonzó önmagam.
Ezen indíttatás által vezérelten felhívtam lányom plasztikai sebészét, akivel a műtét részleteinek alapos megbeszélése után kitűztük a műtét időpontját. A beavatkozás előtt kissé izgultam, ám látva leányom műtét utáni boldogságát, reméltem, hogy pontosan ugyanez fog velem is történni.

Így is lett. A műtét óta ragyogok, boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és ami talán még fontosabb: újra vonzó nőnek érzem magam. Az, hogy senki nem hiszi el, hogy két gyönyörű felnőtt lány édesanyja vagyok, pedig a hab a tortán. Igazán hálás vagyok sebészemnek, hiszen a műtét előtt álmodni sem mertem volna arról, hogy egy apró beavatkozás ennyire meg tudja majd változtatni az életemet.

Ez a boldogság mindent megér, és őszintén mondom, a plasztikai műtétektől egy cseppet sem kell tartani.

Bátran és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek ezt a nagyszerű orvost, akinek nemcsak magas szintű szakmai tudása, de empatikus készsége és kedvessége is lenyűgözött.

Üdvözlettel,
Noszti Annamária

CSORDÁS RAMONA

Köszönöm plasztikai sebészemnek és csapatának, hogy mellműtétem során mindvégig számíthattam segítségükre és odaadásukra.
Körülbelül egy évvel ezelőtt igen rövid idő alatt meglehetősen sokat fogytam, ezért sajnos egyébként is aszimmetrikus melleim elvesztették eredeti formájukat. Végül rászántam magam a mellplasztikára, és bátran állíthatom, ezt azóta sem bántam meg.

Orvosom teljeskörűen felvilágosított a mellműtéttel kapcsolatos valamennyi tudnivalóról, minden kérdésemre részletes, érthető választ kaptam, ideértve az esetleges komplikációkról való alapos tájékoztatást is.

A doktor úr korábbi operációinak eredményét látva tudtam, jó kezekben vagyok. Noha a műtét probléma- és fájdalommentesen zajlott le, az operáció utáni első hét kellemetlen volt, hiszen testemnek hozzá kellett szoknia az implantátumokhoz. 3 hét után azonban teljes mértékben megszoktam és a magaménak éreztem őket, mintha a melleim mindig is ilyen feszesek és gyönyörűek lettek volna,
5 hét elteltével pedig már elkezdhettem ismét edzésekre járni, mint a műtét előtt, és folytathattam korábbi életvitelemet.
A mellműtétem minőségi változást is hozott az életemben. Csodálatos élmény volt azt tapasztalni új melltartóim vásárlásakor, hogy nincs már szükségem push-up-ra, nem beszélve barátnőim dicsérő szavairól, amik végtelenül jól estek.

Csodálatos, hogy nem csak én nem érzek különbséget a "régi" és az "új" melleim természetessége között, de mások sem veszik észre, hogy idomaim teltségét, feszességét nem a természetnek, hanem egy műtétnek köszönhetem.

Végre nem szégyellem melleimet, és ma már párkapcsolatomban is sokkal magabiztosabb vagyok.
Visszatekintve azt kell mondjam, nagyszerű döntést hoztam, mikor mellműtétemről határoztam!

Hálás köszönet,

Csordás Ramona
2006. július 3.

MORVAY KENDRA ANNAMÁRIA

Mint író és sorselemző, gyakran szerepelek különböző médiumokban, számomra ezért is fontos, hogy nőként is képviseljem a külső-belső harmóniát, amely életfelfogásomat is tükrözi.

Az idő múlásával fiatalos megjelenésünk megőrzéséhez néha bizony szükség van a plasztikai sebészet hasznos "trükkjeire", s ezekre magam is igényt tartok. Ahogy mondani szoktam, ahhoz, hogy jó formában tartsuk magunkat, a sportos életmód és a folyamatos fogyókúra nem mindig nyújt megoldást. A sportolást, mozgást fontosnak tartom (röplabdázom, lovagolok), ám a makacs kis párnácskák testemnek sajnos nem mindig arról a részéről kezdenek leolvadni, ahonnan szeretném.

Egy kedves barátnőm ajánlására felhívtam dr. Afshint, s időpontot egyeztettünk. A barátságos, kedves és tapasztalt sebész azonnal elnyerte bizalmam, és alig vártam, hogy az elengáns, ultramodern klinika páciensei közé tartozhassam, ahol a segítőkész, hozzáértő nővérek a műtétem után gondoskodnak majd rólam.

A kitűzött időpontban ezután sor került kis átváltoztatásomra, amelytől elégedetteb, derűsebb lettem, és amely testileg-lelkileg felfrissített.
Pár évvel ezelőtt írtam egy regényt, amely akár rólam is szólhatna. Kezdő sorai így szólnak:

"Néha a mesék szinte csak úgy önmaguktől íródnak. A napok
körülöttünk történelemmé építik egymást, és mi meg-megállunk az élet
körforgásában, s eldönthetjük, hogy a Moirák által elénkvetett fonal
végét megfogjuk-e, vagy hagyjuk tovább heverni az utcán, hogy a cipők
és csizmák átjárjanak rajta."

Életemnek én ezt a fonalát Dr. Afshin kezébe helyeztem, ezzel pedig sorsom alakításának egy apró, ám mégis jelentős része a lehető legjobb kezekbe került. Neked, kedves nőtársam, aki nem letagadni akarsz a korodból, hanem szeretnéd azt büszkén vállalni és viselni, neked ajánlom a "Dokit", akinek mindig lesz számodra egy barátságos mosolya, és ha évek múltán valahol összefutsz vele, a maga édes perzsa akcentusával kurjant majd utánad: "Szia! Hogy vagy?"

Morvay Kendra Annamária

MARY LANCASTER

2010 áprilisában felső és az alsó szemhéjamat érintő arcplasztikám volt. A beavatkozást megelőzően 6 hónapon keresztül kutakodtam az interneten, amelynek eredményeként úgy találtam, hogy Magyarországon a CosmeticDirect volt az a plasztikai sebészet, amely a legtöbb általam támasztott elvárásnak megfelelt. Mielőtt megérkeztem, folyamatos kapcsolatban voltam Mohammad-del, a plasztikai sebész rezidenssel. Mikor a nagy nap eljött, meglehetősen ideges voltam, pedig – most már tudom – aggodalomra igazán nem volt okom. A reptéren fogadtak s elvittek elegáns szállodámba. Mindezt Mohammad intézte, érkezésem előtt. Kaptam egy mobiltelefont is, valamennyi doktor közvetlen számával, folyamatos, napi 24 órás elérhetőséggel. A műtétemre a következő napon került sor. Miután az összes szükséges vizsgálatot (vérvizsgálat stb.) elvégezték, találkoztam az orvosokkal: László Gyulával, Afshin Dehghani-val és Mohammad Jaberansari-val. Szakmai hozzáértésük számomra a kezdet kezdetén nyilvánvalóvá vált, s az is lenyűgözött, hogy olyan egyszerűen lehetett mindannyiukkal szót érteni. Értették a dolgukat, ehhez nem fért kétség. A kórház rendkívül tiszta volt, ami pedig a műtétet és az azt követő ápolást illeti, magasabb színvonalat nem tudok elképzelni. Az operációmat Dr. László Gyula végezte el, ezt követően 2 napot töltöttem a kórházban, s mondhatom, úgy kezeltek, mint egy igazi "celebet". A szemem körüli varratok az első hét után, az arcomon lévők pedig 10 nap után kerültek eltávolításra. A gyógyulás gyorsan ment. Nem éreztem magam kellemetlenül, komoly problémáim sem adódtak. A műtétet követően 2 hétig tartózkodtam még Budapesten, s a mobiltelefont, amelyen keresztül folyamatos kapcsolatban álltunk, mindvégig magamnál tarthattam. Mindent szó szerin úgy volt, ahogyan azt előre ígérték, végig gondomat viselték, sőt, mióta visszatértem hazámba, Mohamamddal többször beszéltem is. Még mindig gyógyulok, s napról napra jobban érzem magam. Nagyon boldog vagyok, hogy rászántam magam a beavatkozásra, mert azóta sokkal magabiztosabb vagyok és vonzónak érzem magam. Dr. László Gyula remek munkát végzett, rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel, megfiatalodtam. És ami nagyon fontos: külsőm természetes maradt, megjelenésem káprázatos, ellentétben néhányakkal, akik úgy festenek, mintha szélcsatornába keveredtek volna. A CosmeticDirect-et bátran ajánlom mindenkinek.

CARMEL TURBIDY

Ez volt a második budapesti utam, s a második műtétem Dr- Afshin-nal. Szeretném megköszönni a klinikai személyzet valamennyi tagjának az odaadó és hozzáértő bánásmódot, amiben részesítettek. Otthonosan és magabiztosan éreztem magam, jószívvel ajánlom a klinikát és a sebészeket mindenkinek, aki plasztikai beavatkozást fontolgat. Mindent köszönök Dr. Afshin-nak és Dr. Mohammad-nak, e két fantasztikus úriembernek!

MARTIN GREENE

Vádliformáló operációm volt, amelyet Dr. Afshin végzett el, és az eredménytől, valamint a bánásmódtól, amiben mindvégig részesítettek, le vagyok nyűgözve. Kissé úgy éreztem, hazárdírozom, mivel sem a műtétről, sem a sebészekről nem tudtam túl sokat, de az operáció, az implantátumok és a kezelés színvonala egyszerűen nem lehetett volna jobb. A reptéren egy sofőr fogadott, a szállásomról a klinikára és ismét vissza a hotelbe fuvarozott, sőt, utolsó napomon még a reptérre is elvittek. A klinika rendkívül modern, a sebészek pedig a legmagasabb nyugati elvárásoknak is megfelelnek. Az Egyesült Királyságban vagy Amerikában akár kétszer ennyiért is dolgozhatnának, és hosszú várólistákkal büszkélkedhetnének. A megérkezésem utáni konzultáció során kiválasztottuk a számomra méretileg és formailag legmegfelelőbb implantátumot. A műtét előtti vizsgálatokat –mellkas-röntgent is ideértve – megérkezésemet követően elvégezték, a varratokat pedig egy héttel elutazásom után eltávolították. Minden olyan egyszerű volt. Az utókezelés, amelynek ideje alatt Budapesten tartózkodtam, fantasztikus volt; egyéb figyelmességek mellett a klinikáak köszönhetően egész idő alatt magamnál tarthattam egy mobiltelefont arra az esetre, ha esetleg bármiféle probléma felmerülne, és fájdalomcsillapítókkal is elláttak, ha esetleg szükségem lenne rájuk (egyszer sem volt). Az ápolás, gondoskodás magasabb szintű volt, mint amit az Egyesült Királyság magánklinikáin szerzett (igen jó) tapasztalataim alapján vártam volna. Le vagyok nyűgözve, s nem pusztán az operáció eredményétől, de az őszinte odafigyeléstől, kedvességtől, valamint Dr. Afshin és Dr. Jaberansari szakértelmétől is.

 

Referencia írása

 

Név:
E-mail cím:

Telefonszám (nem kötelező):

Referencia:
Kép csatolása (nem kötelező):
   
 

 

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest