Rólunk

A CosmeticDirect a Chirurgus Kft. leányvállalata.

Székhely: 2040 Budaörs, Fém u. 11.
Cégjegyzékszám: 01-09-677091

Plasztikai sebészetKlinikánk egyike Magyarország legrégebb óta (1994) működő plasztikai magánsebészeteinek, s pácienseink számára kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy Budapest egyik legnagyobb kórházában helyezkedik el, biztosítva a kényelem és biztonság valamennyi feltételének meglétét, ennek keretében a részleg egy Intenzív Terápiás Kórteremmel is rendelkezik.

Plasztikai sebészeink sok éve kezelnek nagy sikerrel magyarországi és nyugat-európai - kezdetben főként német és osztrák – klienseket. Klinikánkon a plasztikai beavatkozások összáma éves szinten meghaladja az 1000-et (hazai viszonylatban a legmagasabb arány). Manapság (az elmúlt 4-5 évben) egyre több páciens fordul hozzánk az Egyesült Királyságból és Írországból is.

Legtöbb kliensünk ügynökségen keresztül jut el klinikánkhoz. Mindazonáltal úgy véljük, hogy az optimális kezelés, ápolás és törődés biztosítása érdekében a legcélravezetőbb, ha klienseinkkel mi magunk, sebészek közvetlenül tudjuk tartani a kapcsolatot. Ezért a CosmeticDirect megalapításának pillanatától kezdve célunk, hogy a közvetlen kapcsolat Ön és a sebészi csapat között folyamatosan biztosított legyen. Ez a garancia arra, hogy az Ön személyes igényei és körülményei alapján kiválasztott beavatkozásnak nyugodtan és magabiztosan veti magát alá. Mindezeken túlmenően csapatunkat a legnagyobb körültekintéssel megválogatott, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberekből állítottuk össze garantálva így azt is, hogy Ön a legmagasabb elvárásokat Európa bármely más részén is kielégítő ellátásban fog részesülni.

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest