Szállás

Cosmetic Surgery Budapest Price List

Örömmel segítünk Önnek a megfelelő szállás kiválasztásában, ennek keretében több lehetőséget tudunk ajánlani. A szállás kiválasztása során azt javasoljuk, klinikánk közelsége is legyen szempont. Az alábbi szállodákkal partneri kapcsolatban állunk:

- Zara Continental Hotel
- King's Apartments and Queen's Court Apartment & Residence.

E szállodák mindegyike kedvezményt biztosít pácienseinknek. A legszerencsésebb megoldás vélhetően az, ha miután tájékozódik az árakról, értesít minket arról, melyik szálláshelyen kíván megszállni. Ezt követően mi felvesszük a kívánt szállodával a kapcsolatot és gondoskodunk arról, hogy Ön megkapja a kedvezményt.

 

ZaraZara Continental Hotel

A Zara Continental Hotel egy vadonatúj négycsillagos art deco superior hotel, amelyben mindent megtalál, ami a kényelemhez és kikapcsolódáshoz szükséges, s amit akár egy ötcsillagos szállodától várna el. A szálloda elhelyezkedését illetően további nagyszerű tényező, hogy a kórház szó szerint a szállodát övező út túloldalán, a szálloda közvetlen közelében található. A hotel remek étteremmel és úszómedencével, valamint az extra kényeztetés jegyében egy masszázs szalonnal is rendelkezik. Látogassa meg honlapjukat: http://www.continentalhotelzara.com/en/

 

King's Apartments

Amennyiben Ön inkább egy magánapartmanban szállna meg, a Kings apartments kitűnő választás (http://www.kingapartments.hu/). Remek központi elhelyezkedés, közel a kórház, s a legtöbb szoba apró kertre néző terasszal is rendelkezik. Valamennyi apartman bútorozott. Szintén kiváló (ám némileg költségesebb) választás a budapesti Queens Court apartman, amely szintén a klinika közelében fekszik, és wellness részlegét szállóvendégei ingyenesen vehetik igénybe.

Mind a Kings, mind a Queens Court apartman kedvezményt biztosít pácienseink részére. 

 

 

Igényeinek megfelelően természetesen Ön a fentiektől eltérő szállodák között is válogathat és szállását klinikánktól függetlenül is lefoglalhatja, az alábbi linkre kattintva:

On-line foglalás

Amennyiben úgy kívánja, szállását lefoglaljuk. Az előleg közvetlenül a szállodának fizetendő, és azt a hotel kondíciói szerint, valamint lemondási szabályzatának megfelelően kezelik. Budapestre érkezését követően egészen mindaddig, amíg városunkat biztonsággal el nem hagyja, utazásáról gondoskodunk, így a közlekedéssel kapcsolatos apró-cseprő gondokat is levesszük válláról. Biztosítjuk, hogy az itt eltöltött időt problémamentesen, kellemes légkörben tölthesse el, s hogy utazásának legfőbb céljára tudjon koncentrálni. E szolgáltatásainkat díjmentesen nyújtjuk Önnek.

Noha klinikánk nem utazási iroda, messzemenőkig segítségére leszünk utazásának megszervezésében.
A főbb nemzeti légitársaságok (British Airways, Malév) sok éve működnek, s amennyiben repülőjegyét előre lefoglalja, általában jelentős kedvezményt biztosítanak.
Napjainkban pedig az úgynevezett "fapados járatok" elterjedésével egyre több légitársaság kínál egyre kedvezőbb áron repülőjegyeket.

Utazás és légitársaságok

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest