További teendők


A következőkben tájékoztatást nyújtunk Önnek a szépészeti beavatkozást megelőző lépésekről.


1. Eljárás kiválasztása

Mostanra vélhetően nagyjából már körvonalazódott Önben az elérni kívánt cél, s tán még azt is tudja, miként lehetne ezt elérni.

Kérjük, az alábbi linkre kattintva töltse ki egészségügyi kérdőívünket.

Egészségügyi kérdőív

 

2. Kapcsolatfelvétel

Amennyiben módjában áll, kérjük, e-mailen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, s ossza meg velünk kívánságait, szándékait.

Azt javasoljuk, amennyiben lehetősége van rá, testének érintett területeiről fotókat is mellékeljen, hogy személyre szabott tanácsokkal szolgálhassunk. A fentiektől eltérően, amennyiben úgy kívánja, megszervezünk Önnek egy videókonferenciát, amelynek keretében sebészünk közvetlenül konzultál Önnel.

 

3. Vizsgálatok

Azt követően, hogy sebészével minden vonatkozó körülményt, részletet alaposan megvitattak, s közös döntésük eredményeként megállapodtak abban, hogy igényei alapján mely beavatkozás lesz az Ön számára a legmegfelelőbb, néhány vizsgálatnak alá kell vetnie magát (vérvizsgálat, EKG stb.). A vizsgálatok elvégezhetőek lakhelye helye szerinti országban, vagy megszervezhetjük Önnek Budapesten is. Kérjük, a részletekért klikkeljen az alábbi linkre.

Vizsgálatok

 

4. Időpont

lehetőleg azt követően, hogy a szükséges vizsgálatok eredménye rendelkezésre áll, előjegyezzük Önt a beavatkozás egyeztetett időpontjára. Ennek során mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb időpontot tudjuk biztosítani, azonban Klinikánk aktuális telítettségétől függően ez 2-6 hetet is igénybe vehet.

 

5. Utazás

Ha kívánja, Budapestre történő utazásának megszervezésében segítünk Önnek, így Budapesten Önnek már nem kell az apró részletekkel bajlódnia. Díjmentesen lefoglaljuk Önnek szállását és megszervezzük a beavatkozás elvégzése érdekében szükségessé váló, utakat.

Kérjük, kattintson a kívánt linkre további részletekért.

Utazás            › Szállás

 

6. Érkezés Budapestre

Budapestre történő érkezésekor fogadjuk és a kívánságának megfelelően előzetesen lefoglalt szállodába visszük Önt, továbbá tájékoztatást nyújtunk az elkövetkező néhány nap programtervéről, amely igény esetén magában foglalhatja a mutét előtti vizsgálatok magánlaboratóriumban történő elvégzését is. E napokban sor kerül a sebészével történő konzultációra is, amelynek során részletesen megbeszélik a beavatkozás mikéntjét, és valamennyi további felmerülő kérdésről is részletes tájékoztatást kap.

 

7. A kezelés napja

A mutét / egyéb eljárás napján Önt szállodájából klinikánkra fuvarozzuk. Pácienseinknek általában az eljárást követően legalább egy éjszakát klinikánkon kell töltenie. Klinikánkról történő távozását kizárólag akkor fogjuk javasolni, amikor úgy érezzük, Ön elég erős ahhoz és állapota megengedi, hogy a kórházat elhagyja. Az elvégzett beavatkozástól függően általában azt javasoljuk, hogy az eljárást követő 4-7 napon keresztül maradjon Budapesten. Ezen időszakban napi 24 órás közvetlen elérhetőséget biztosítunk egyik sebészünkhöz.

 

10. Utókezelés

A beavatkozás után részletes zárójelentést adunk át, valamint tájékoztatást nyújtunk a mutét utáni teendőkról. Azt követően is, hogy Budapestet elhagyja, közvetlen elérhetőséget (telefon vagy e-mail) biztosítunk valamely sebészünkhöz arra az esetre, ha a továbbiakban bármilyen okból erre szükség lenne. Ne feledje: egyik legfőbb oka annak, hogy oly sokan választják klinikánkat, az, hogy mindvégig biztosítjuk a megfelelő képzettséggel rendelkező személlyel történő közvetlen kapcsolattartás lehetőségét, a kezdetektől a folyamat legvégéig.

             
ISO
Ipras
Ebopras
PH
MOK
GMC
Crest